P8040011Vandaag gaat onze Ostara eindelijk in de primer, dan is het definitief weg met de oude kleuren en hebben we een schone lei voor ons eigen kleurenplan. Morgen kunnen we zelfs over de primer de eerste kleuren aanbrengen, zodat we snel resultaat zien.

Ferry en ik hebben nu allebei een stofzuiger waaraan je een schuurkop kunt plaatsen. Die werkt op de lucht/zuiging van de stofzuiger en ondertussen wordt je stof netjes opgezogen. Als je ondertussen nog wat vuil tegen komt, dan kun je dat meteen opzuigen! Het is een handig apparaat en gelukkig kon Ferry er nog 1 op de kop tikken via internet, want later kwamen we er achter dat deze niet meer worden gemaakt. P8040015Misschien gaan ze wel een betere ontwikkelen die je bijvoorbeeld op je rug kunt meenemen ;) want het is wel een beetje een onhandig lompe stofzuiger.

Aan het einde van de dag, je kunt in het fotoalbum zien dat het laat was, was Ostara 'mooi grijs'. Grijs heeft er ook nooit zo mooi uitgezien als op dat moment. Alle lelijke plekken en roestbubbels en stukken waar de verf spontaan losliet, waren nu verdwenen. Snel naar huis, slapen en dan morgen de eerste nieuwe kleuren erop! We kunnen niet wachten om te zien hoe de kleuren uitpakken, dat wordt een grote verrassing.

Ga naar boven